kjk.fi

UUTISET

15.12.2020
KJK:n fanituotteet ja seuravaatteet löytyvät nyt myös verkkokaupasta. Linkki kauppaan löytyy sivun yläreunasta.
02.09.2019
Kankaanpään jäähallilla riitti vipinää lauantaina, kun NHL-varaus Ville Heinola ehti käydä kasvattajaseuransa porukkaa moikkaamassa.
04.02.2018
Legendat kohtasivat hyväntekeväisyysottelussa Kankaanpäässä. Vastakkain olivat Suomen vuoden 1995 U18-vuotiaiden joukkue ja Team Marverk. Kaukalossa nähtiin muun muassa ässälegenda Veli-Pekka Ketola, Ville Nieminen, Niklas Bäckström ja Niklas Hagman sekä myös paikallisia tähtiä, kuten Toni Vilander.

Impponen 

Laitinen

 Päivitys koronaohjeisiin:

IMG C6CD97A0C1F4-1
Ohjeistus koronaviruksen välttämiseen

Koronavirus leviää tehokkaasti. Ennakoimme ja otamme varotoimenpiteet käyttöön, jotta vältyttäisiin ikäviltä ulkomaiden tuliaisilta.


Jokainen epidemia-alueella matkustanut huomioi joukkuetoverit ja muut kanssakulkijat pysyttelemällä THL:n suosittaman 14 vrk poissa jäähalleilta.
Treeneihin ja peleihin osallistutaan vasta, kun varoaika on kulunut. Myös tartunnalle altistuneille henkilöille on 14 vrk:n varoaika toimintaan osallistumiselle. Epidemia-alueet löytyvät tästä:
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19

Noudatamme aina THL:n ja muiden viranomaisten ohjeita asiaan liittyen. Ohjeistus löytyy täältä:
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/taudit-ja-torjunta/taudit-ja-taudinaiheuttajat-a-o/koronavirus-covid-19

Käsien pesua on painotettava pelaajille

Huhtikuussa järjestettävien turnausten osalta ohje on, että viranomaisten ohjeistuksia tulee noudattaa kaikilta osin ja toimia niiden mukaan.

Jääkiekkoliiton ohjeen mukaisesti turnausjärjestäjien tulee informoida
turnauksiin osallistuvia joukkueita mahdollisimman pian, jos peruutuksia tai muutoksia tulee.
 
Jääkiekkoliitto suosittelee ottelun jälkeisten joukkueiden ja tuomarien kättelyjen suorittamista joko hanskat kädessä tai muulla ihokontaktia välttävällä tavalla. Joukkueiden niin sopiessa pelin jälkeen voidaan kättelyn sijaan tervehtiä esim. mailannostolla siniviivoilla.

Ohjeistusta päivitetään tarpeen mukaan.


Kankaanpään Keinojää oy:n ja Kankaanpään Jääkarhujen juhlalehti, ole hyvä! 


Ville Heinola tykitti ensimmäisen NHL-maalinsa!

Ville Heinola pääsi laukomaan Pittsburgh Penguinsin maalivahdin taakse uransa ensimmäisen NHL-maalin. Maali oli Jetsin voittaman (4–1) pelin avausmaali. Heinola tykitti maalin suoraan Mark Scheifelen syötöstä ja taisi jäädä itsekin hämmentyneenä ensin katsomaan, että menikö kiekko sisään. Syöttöpisteen sai myös Patrik Laine.

Neljässä ensimmäisessä pelissään Heinola on saanut jo 3 (1+2) tehopistettä. 

Katso Villen ensimmäinen NHL-maali tästä linkistä.


Kiekkokoulu2019


Villeheinola


Ville Heinola aloittaa kautensa NHL:ssä


Winnipeg Jets tiedotti, että Kankaanpään Jääkarhujen kasvatti, honkajokelaissyntyinen Ville Heinola pelaa numerolla 14 kauden avauksessa. Heinola pelasi Lukossa samalla numerolla. 

Ville vakuutti Winnipeg Jetsin organisaation harjoitusleirillä ja -otteluissa. Häntä on kehuttu myös seuran twiiteissä ja jopa pelien selostajat ovat hehkuttaneet Villen taitoja!


Winnipeg Jetsin kausi alkaa perjantaina New Jersey Devilsiä vastaan.  

ONNEA VILLE!


Kuva Juha Levonen

Teksti Annina RuokoskiIMG 3045

IMG 3135

IMG 2903

Ville Heinola jakoi nimmareita ja piti junnuille harkat

Kankaanpään jäähallilla riitti vipinää lauantaina, kun NHL-varaus Ville Heinola ehti käydä kasvattajaseuransa porukkaa moikkaamassa. Ville vei nuorimmat jääkarhujuniorit tunnin jäälle ja opasti innokkaana tulevia tähtiä kaukalossa.
Harjoitusten jälkeen juotiin nuorten MM-mitalikahvit ja kakut jäähallin kahviossa. 
Kasvattajaseura Kankaanpään Jääkarhut antoi ykköstähdelleen rapakon taakse mukaan aimon annoksen onnea ja suomalaisia matkaeväitä.

Ville Heinola jakoi nimmareita ja sai ahkerasti kirjoitella niitä myös junnujen pelipaitoihin ja lippalakkeihin.

KUVAT JUHA LEVONEN

TEKSTI ANNINA RUOKOSKI

 

 Op
 
 Wilma-ikkuna
 Satakunnan osuuspankki