EtusivuUutisetMM-leijonat palasivat Suomeen kultaa kaulassaan

Honkajokelaislähtöinen Ville Heinola voitti U20-ikäisten maailmanmestaruuden jääkiekossa viime viikonloppuna Kanadassa. Kankaanpään Jääkarhujen kasvatti ei valitettavasti pelannut finaalissa USA:a vastaan, sillä hän loukkaantui aiemmin turnauksessa.

Maanantai-iltana MM-leijonat saapuivat Vancouverista Suomeen ja lentokentällä heitä oli vastassa mediaa, faneja sekä pelaajien läheisiä.

Ville Heinolan kiekkokausi on ollut huima, hän siirtyi keväällä Porin Ässistä Rauman Lukkoon. Lukon paidassa Heinola pelasi ensimmäiseen liigapelinsä syyskuussa. Pelit ovat sujuneet mallikkaasti ja nyt tuli MM-kultaa!

ONNEA VILLE!

Tonttu toi kiekkokoululaisille terveiset

Joulupukin matka Korvatunturilta Kankaanpään Jääkarhujen Kiekkokoulun syksyn päätöstilaisuuteen oli valitettavasti katkennut lumen puutteeseen. Onneksi kuitenkin reipas tonttupoika oli kiikuttanut kiekkokoululaisille jouluiset terveiset, jotka Jouko Suonpää jakoi.

Kankaanpään Jääkarhujen kiekkokoulussa on käynyt syksyllä paljon nuoria kiekkoilijoita.

– Vuoro on sunnuntaisin kello 11–12 ja jokaisella kerralla kiekkoilijoita on ollut yli parikymmentä. Kiekkokoulussa on ollut aktiivisia ja innokkaita vetäjiä, juniorivalmennusvastaava Jouko Suonpää kertoo.

Kiekkokoulu jatkuu 6.1.2019 kello 11–12.

Katso myös

logo
22.8.2023
Kankaanpään Jääkarhut hakee valmennuspäällikköä
logo
2.9.2019
Kankaanpään jäähallilla riitti vipinää lauantaina, kun NHL-varaus Ville Heinola ehti käydä kasvattajaseuransa porukkaa moikkaamassa.